En fast bro kan være et godt alternativ når du mangler en eller flere tenner. Du kan velge en treleddet bro eller en hel bro. Tannlegen setter kroner på tennene på hver side av det åpne rommet. Den nye tannen er festet i disse kronene. Slik får du en ny tann der det før var en manglende tann.

Pris på tannbro i Bergen

Priser på metallkeramist tannbro hos Eurodent Oslo finner du her. Du sparer fort mange tusen kroner sammenlignet med andre norske tannleger og vi kan selvfølgelig tilby ulike måter for finansiering. Ta kontakt med oss for mer informasjon om en tannbro.

Forberedende behandling til fast bro

Når du skal ha en bro, vil tannlegen slipe tennene på hver side av den manglende tannen. Broen festes i disse tennene, og tannlegen vil sørge for at de er friske og frie for karies. Når mye av tannsubstansen mangler i tennene broen skal festes i, kan det bli nødvendig med en rotfylling. Når du besøker vår tannklinikk i Bergen kan du føle deg trygg på at du får den beste tannbehandlingen tilgjengelig! 

Avstøpning av tennene dine

Når tennene dine er klare for å sette inn en bro vil tannlegen ta en avstøpning slik at tannteknikeren får vite nøyaktig hvordan broen skal lages. Tannlegen din sender avstøpningen til det tanntekniske laboratoriet vårt, som lager broen.

Farge på broen

Du vil gjerne ha en farge på broen som er lik de andre tennene dine. En skanner brukes til å gi tannteknikeren et så nøyaktig bilde som mulig. Du velger fargen selv ut fra en fargeskala du kan sammenligne med.

En fast bro være et godt alternativ når du mangler en eller flere tenner. Du kan velge treleddet bro, eller en hel bro. Bestill time hos Eurodent Bergen!

Midlertidig bro

Mens du venter på den nye broen, vil tannlegen gi deg en midlertidig bro. Etter ca en uke er den nye broen din klar til å settes inn. 

Broen blir satt inn

Til slutt skal broen festes. Tannlegen bruker et spesiallim som er sterkt nok til at du kan bruke broen på samme måte som resten av tennene dine. 

Fast bro til under halve prisen

Hvorfor ikke ta en storbyferie og få satt inn bro, til langt under halve prisen hos Eurodent i Budapest? Her finner du det tanntekniske laboratoriet vårt vegg i vegg med klinikken. De leverer den nye broen din på rekordtid. Du kan ta første time og forberedelsene i Bergen. Vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Bestill din time i dag og få et fastpristilbud på bro hos Eurodent i Bergen! 

Telefonnummer 55 61 20 90