Eurodent tilbyr usynlig og tradisjonell tannregulering for voksne og barn

Tannreguleringer har utviklet seg voldsomt de siste årene. Hos oss kan du få tradisjonell tannregulering med metall eller porselensbraketter, som limes på fronten av tennene. Du kan få Incognito tannregulering som består av nikkelfrie braketter som limes på baksiden av tennene dine, eller du kan velge Invisalign tannregulering, laget av et plastmateriale som du kan ta av og på når du skal spise og pusse tennene.

Hvilken regulering er best for barn?

Incognito tannregulering gir mye mindre ubehag for barnet, enn tradisjonell tannregulering. Det er i tillegg mindre smerter når reguleringen justeres. Dessuten er Incognito usynlig slik at barnet slipper å være selvbevisst på et noe endret utseende.

Helfo-refusjon

Barn får Helfo-refusjon for Incognito tannregulering og tradisjonell tannregulering. For voksne gjelder spesielle regler for refusjon.

Når trenger jeg tannregulering?

Tannregulering brukes når tennene dine er skjevt plassert i munnen, når nye tenner ikke kommer frem slik de skal, hvis du har feil i bitt og kjevefunksjon, eller hvis du har et problem med tale på grunn av feil plassering av tenner. Tannregulering kan dessuten forebygge tannskader.

Slik gjøres behandlingen

Først kommer du til konsultasjon hos vår kjeveortoped. Han tar røntgen og lager en behandlingsplan sammen med deg. Så får du pris på hele behandlingen og en oversikt over hva du kan få refundert. Vi ordner søknaden til Helfo for deg.

Reguleringen skal nå produseres og limes på tennene dine. Når det er gjort får du en oversikt over timeavtaler til justering av reguleringen.

Eurodent i Bergen tilbyr to typer tannregulering for barn, og tre typer tannregulering for voksne. Bestill din første konsultasjon i dag!

Hvor lenge må jeg gå med tannregulering?

Tiden det tar å regulere tennene dine varierer ut fra hvor omfattende behovet for retting av tennene er. Du kan regne med et gjennomsnitt på 24 måneder før tennene dine er rettet opp.

Hva kan jeg spise når jeg har tannregulering?

Du kan spise alt du har lyst på, men det er lurt å være forsiktig med seig mat som kan sette seg fast i reguleringen, eller hard mat som kan gjøre at et feste løsner, eller en streng blir bøyd.

Priser på tannregulering

Her finner du en oppdatert oversikt over våre priser på tannregulering hos Eurodent Bergen.

Invisalign

Invisalign tannregulering kommer i tre varianter:

  • Easy: for problemer i kun én kjeve, hvor 1-2 tenner må settes på plass. Opptil 10 skinner (aligners), ca. 6 måneders varighet
  • Medium: mindre anomalier i begge kjever, med opptil 22 skinner (aligners), 8-10 måneders varighet
  • Complete: for vanskelige situasjoner, med opptil 50 skinner (aligners), 1,5 års varighet

Det er aldri for sent å få tannregulering

For deg som angrer på at du ikke hadde regulering i barndommen, eller skjemmes over smilet ditt, er det ikke for sent. Et rett smil du kan være stolt av, har mye å si for selvtillit og selvfølelse.

Ta en uforpliktende prat med oss om regulering av tennene dine, eller bestill din time hos vår kjeveortoped i Bergen! Telefon 55 61 20 90.