Tannklinikker i Bergen, OsloAlta, Trondheim og Budapest.

Våre tannklinikker har over 100 erfarne og motiverte medarbeidere fra 21 forskjellige land som har hjulpet tusenvis av fornøyde pasienter.

Eurodents visjon

Vi ønsker å gi deg god tannhelse til en overkommelig pris, med høye krav til kvalitet og garanti på behandlingen. Vi bruker topp moderne utstyr. Vår stab av tannleger og spesialister med solid utdannelse og erfaring er klare til å gi deg trygg og god tannbehandling. 

Vår unike behandlingsfilosofi

Tannbehandling kan være dyrt for mange, og pengene kan stå i veien for å gjenvinne tannhelsen. Dette ønsker vi i Eurodent å gjøre noe med. Gjennom stordriftsfordeler og eget tannteknisk laboratorium, kan vi gi deg svært gunstige priser på store behandlinger som porselenskroner, proteser og tannimplantat. Ingen andre tannleger i Norge kan gi deg forberedende behandling, garanti etter norske bestemmelser, og all oppfølging du trenger hjemme når du får tannbehandling i utlandet. Tusenvis av nordmenn har fått muligheten til å gjenvinne god tannhelse gjennom disse ordningene.

Serviceteamet vårt hjelper deg

Vårt eget serviceteam hjelper deg med søknader til HELFO og bestiller reise, opphold og timer til tannbehandling i Budapest. De svarer på alle spørsmål du har om tannbehandling i utlandet.

Eurodent ordner alt i Budapest

Norsktalende personell tar hånd om deg og ditt følge når du kommer til Budapest. De bistår deg med alt du trenger hjelp til under hele oppholdet. Eurodent tannklinikker er den tryggeste veien til tannbehandling i utlandet. 

Vi har 80.000 fornøyde pasienter

Vi har behandlet mer enn 80.000 fornøyde, norske pasienter i Norge og Budapest. Hos oss kan du få alt av tannbehandling, – fyllinger, broer, kroner, proteser og oralkirurgi. Vi kan nå tilby Damon system tannregulering ved Eurodent i Oslo, og i Bergen har vi Incognito og Invisalign.

Eurodents tannklinikker vokser

Eurodent ble stiftet av overtannlege Zsolt Murvai i Budapest i 2007. Han ga bedriften navnet ED Dental til å begynne med.

Vår første tannklinikk i Norge åpnet i Akersgaten i Oslo. I august 2010, åpnet Eurodent i Alta. I 2013 fikk vi vårt eget tanntekniske laboratorium i Budapest. Tannklinikken vår i Bergen åpnet i 2014.

Eurodent fortsetter å utvikle seg

Eurodent investerer hele tiden i ny teknologi som skal gi deg den beste og mest moderne tannbehandlingen. Ny teknologi betyr ofte kostnadsbesparelser, noe som kommer deg som pasient til gode.

Eurodent i Bergen

Vi holder åpent mandag til fredag fra 8.00-20.00. 

Lørdag fra 9.00-17.00

Ring oss på 55 61 20 90 for å bestille tannlegetime i Bergen, vi holder kveldsåpent og har åpent på lørdager. 

Eurodent i Bergen har adresse Strandgaten 6, i etasjen over Svaneapoteket.