Vi tilbyr anestesi utført med Quicksleeper 5, et unikt system som bidrar til å gjøre tannbehandling til en mer effektiv, komfortabel og smertefri opplevelse.

Vi tilbyr anestesi utført med Quicksleeper 5. Dette er en elektronisk penn som muliggjør enkel og presis anestesibehandling, uten at pasienten opplever ubehag eller bivirkninger i etterkant. Quicksleeper 5 er en unik innovasjon innenfor dentalanestesien, som bidrar til å gjøre tannbehandling mer effektivt, komfortabelt og smertefritt.

Vi utfører anestesi med Quicksleeper 5 ved vår klinikk i Bergen. Kontakt oss for mer informasjon om fordelene dette systemet gir.

Universalt system for all anestesi

Den intelligente utformingen gjør Quicksleeper 5 til et svært effektivt anestesiverktøy. Quicksleeper 5 er velegnet for de aller fleste av våre pasienter, uansett hvilket inngrep som skal utføres. Systemet er kompatibelt med alle anestesiteknikker og gir langt høyere presisjon og kontroll ved utførelse enn lignende behandlinger.

Tryggheten og effektiviteten knyttet til metoden, gjør at Quicksleeper 5 passer svært godt for behandling av barn og pasienter med tannlegeskrekk. Med Quicksleeper 5 kan man behandle opptil 6 tenner med bare én injeksjon. Anestesien virker umiddelbart, noe som reduserer behandlingstiden. Dette fører til at mange pasienter opplever redusert stress i forbindelse med inngrepet som skal utføres.

Optimal komfort for tannkirurg og pasient

Quicksleeper 5 er utviklet av Dental Hi Tec, som er spesialist på dentalanestesi, i samarbeid med tannleger og universiteter over hele verden. Resultatet er et anestesiverktøy som gir optimal komfort både for tannkirurg og pasient. Vi ønsker å gi våre pasienter en best mulig opplevelse når de kommer til tannbehandling hos oss. Derfor tilbyr vi Quicksleeper 5 ved enkelte av våre klinikker.

Ønsker du tannbehandling med Quickleeper 5?

Pris for anestesi med Quicksleeper 5 ved Eurodent Bergen er 299,-

Kontakt oss for mer informasjon om behandling med Quicksleeper 5.