Eurodents tanntekniske laboratorium

Vårt tanntekniske laboratorium i Budapest har ansatt høyt utdannede tannteknikere og spesialister i gjenskapelse av tenner. De gir deg kroner og proteser av den beste kvalitet, tilpasset spesielt til dine tenner. 

Mange fordeler med eget tannteknisk laboratorium

De fleste tannlegekontorer I Norge sender bestillinger på kroner og proteser til uavhengige laboratorier. Vi har vårt eget, fullt utstyrte laboratorium som ligger vegg i vegg med klinikken i Budapest. Slik blir ventetiden mye kortere, kvaliteten høy og du får trygghet gjennom personlig service.

Tekniker og tannlege samarbeider

Tannteknikerne og tannlegene samarbeider for at du skal få det beste resultatet på nye tenner, enten du skal ha bare en krone eller to, eller erstatte alle tennene i kjeven.

Eurodents tanntekniske laboratorium

CAD/CAM teknologi

Eurodent bruker den digitale CAD/CAM teknologien. Den lager kroner ved hjelp av 3D scanning, noe som gir deg tenner av høy kvalitet med perfekt fargegjengivelse, på raskere tid enn et manuelt system.

Digitale skanneren gir et meget detaljert og presist bilde slik at gjengivelsen blir perfekt.

Tannteknikere med stolthet

Tannteknikerne våre er stolte av å lage kroner, proteser og broer med høy kvalitet. Eurodent har investert i Giroform modelleringsystem fra Armann Girrbach som er det beste modelleringssystemet på markedet i dag.

Nikkelfrie proteser, broer og kroner

Shera Alloy metaller er nikkelfrie og kjent for å være av meget høy kvalitet til bruk i kjernen på kroner. Du trenger ikke å være redd for at du skal få metallallergier. 

Bestill time hos våre klinikker i Bergen, Trondheim, Alta, Oslo eller Budapest idag.