Har du behov for tannbehandling i Oslo? Hos Eurodent kan du både spare tid og penger. Våre tannleger sørger for en trygg behandling i moderne lokaler i Akersgata. 

Book din tannbehandling hos Eurodent her 

Åpningstider: Mandag til fredag: 08:30 – 18:00. Lørdag: 09:00 – 17:00
Klinikkens telefon: 21 06 66 66
Adresse: Akersgata 16, vis a vis Stortinget.
Tannlegevakt i Oslo 

Våre tannbehandlinger i Oslo

Vi hjelper deg med alt fra vanlig rutinesjekk, rotfyllinger, oral kirurgi og tanntrekking, proteser og broer, tannbleking og tannregulering. Her får du behandlinger av høy kvalitet til en lav pris midt i Oslo sentrum.

Det viktigste for oss er at du føler deg komfortabel og trygg i tannlegestolen, og drar blid og fornøyd herfra etter behandlingen. Vi vektlegger kvalitet, kort ventetid og god kommunikasjon. Vi veileder deg gjennom hele prosessen og tar hensyn til dine ønsker.

For ekstra kostbare tilfeller, kan vi anbefale å ta deler av behandlingen på vår klinikk i Budapest. Her får du tannbehandling med norsk garanti til unorske priser. Les mer om dette her. 

Velg din behandling:

Hva koster tannlegen?

Alle er selvfølgelig ute etter en billig og bra tannlege. Denne kombinasjonen er uvanlig, da det ene ofte går på bekostning av det andre. I Eurodent mener vi at vi har funnet den perfekte balansen. Hos våre tannleger betaler du mindre enn det som er gjennomsnittet i Oslo, samtidig som kvaliteten på tannbehandlingen er ypperlig. Dette får vi til takket våre dyktige tannleger i flere byer, som gir oss stordriftsfordeler. Eurodent er med andre ord en billig og dyktig tannlege i Oslo.

Akutt tannlegevakt i Oslo

Eurodent har også åpen tannlegevakt i Oslo. Vi er tilgjengelige for akutte tannproblemer, slik at du kan få øyeblikkelig hjelp når du trenger det.
Ta kontakt med oss for spørsmål eller for å avtale en konsultasjon.
Les mer informasjon på forsiden vår – Eller book din behandling hos Eurodent her.

Ofte stilte spørsmål og svar: 

Hva koster tannlege i Oslo?

I våre tannklinikker betaler du mindre enn gjennomsnittet i Oslo, samtidig som kvaliteten på tannbehandlingen er av beste kvalitet. Dette får vi til takket være våre dyktige tannleger i flere byer, som gir oss stordriftsfordeler. 

Her finner du vår liste med priser for tannbehandling i Oslo.

Hvilke spesifikke betalings- og finansieringsalternativer tilbyr Eurodent for dyre tannbehandlinger?

Eurodent tilbyr betalingsutsettelser og delbetaling gjennom Resurs Bank. Du kan søke om opp til 12 måneders rentefri delbetaling eller velge lengre avbetalingsperioder med rente.

For mer informasjon, se Eurodents finansieringsside.

Tilbyr Eurodent akutt tannlegebehandling utenom de oppgitte åpningstidene?

Ja, Eurodent tilbyr akutt tannlegebehandling utenom de oppgitte åpningstidene. Kontakt klinikken direkte for å avtale akutt behandling.

For mer informasjon, se Eurodents side om tannlegevakt.

Hvordan fungerer garantien for behandlingene som utføres ved klinikken i Oslo?

Behandlinger utført ved klinikken i Budapest har samme garantier som i Norge. Dette inkluderer garanti på fyllinger, kroner, broer og proteser, som gir deg trygghet og sikkerhet uansett hvor behandlingen er utført.

For mer informasjon, se Eurodents garantiside.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, er det bare å si ifra! 

Kontakt oss her