Tannbehandling har ikke alltid vært smertefri. Heldigvis finnes det i dag smertefrie tannbehandlinger, og det har nå det blitt enda bedre med «The Wand».

Får du ubehag av sprøyter hos tannlegen?

Statistikken viser at én av ti nordmenn sliter med tannlegeskrekk og utsetter besøk til tannlegen. Dette kan gi store tannskader på sikt. Det kan være like mye sprøytene som behandlingen som mange er redde for. Du trenger ikke å grue deg lenger – hos Eurodent i Oslo kan vi tilby bedøvelsesteknikken The Wand.

Tynn kanyle tryller bort smertene – uten sprøyte

Den tradisjonelle bedøvelsessprøyten har vi hatt i over 100 år. I de senere årene har vi i Eurodent benyttet en ny form for bedøvelse, kalt «The Wand». The Wand har en meget tynn kanyle som gjør at du ikke merker injeksjonen, og gjør at vi kan sette bedøvelsen enda mer skånsomt sammenlignet med tidligere. Dessuten blir bedøvelsen mer lokal slik at du slipper hoven leppe og tunge. Du får heller ingen lammende «bedøvelsesfølelse» i munn, tunge, lepper og kinn. Det gir deg mindre lammelser, og vi får bedre kontroll når vi setter bedøvelsen.

Hvordan fungerer det?

The Wand doserer bedøvelsesvæsken svært langsomt inn i vevet rundt tannen, ved hjelp av en digital pumpe. Du som pasient slipper å se den store sprøyten, noe som vil gjøre det enklere, psykologisk sett, for folk flest. Det er ikke foruten grunn til at den kalles for The Wand. Nå kan alle med tannlegeskrekk beroliges, til tross for at de i utgangspunktet er redd for sprøyter. The Wand er rett og slett bedøvelse uten sprøyte.

Les mer om The Wand og bedøvelsesteknikkens fordeler.

Gode erfaringer

Både barn og voksne pasienter har god opplevelse av The Wand. Mange setter pris på at man ikke merker injeksjonen, og samtidig kan reise videre på jobb eller andre viktige møter uten redusert taleevne. Av en undersøkelse med 1500 respondenter, besvarte 90 prosent at de opplevde smertenivået mellom null og to, så godt som smertefritt for de aller fleste. Ved hjelp av den nye teknikken kan vi nå bedøve områder som tidligere var for smertefulle, eksempelvis bak fortennene i overkjeven.

Ta kontakt med Eurodent for en smertefri behandling! Telefonnummer: 21 06 66 66.