Delproteser på blå bakgrunn

Hvis du mangler flere tenner, men ikke alle, kan delprotese være en god løsning for deg. Vi hjelper deg med søknaden om Helfo-refusjon.

Pris på delprotese

På denne siden finner du våre priser og kan se forskjellen på våre og prisen sammenlignet med gjennomsnittsprisene hos andre tannleger. Dette betyr at du sparer flere tusen kroner sammenlignet med veiledende pris hos norske tannleger. Hos Eurodent får du altså den beste behandlingen til den beste prisen.

Ring og bestill din time på telefonnummer 21 06 66 66 eller bestill her.

En plate med kunstige tenner

Delprotese er en plate der de kunstige tennene er påmontert. Den festes i munnen ved hjelp av klips som holder den på plass. Et annet, mindre faglig begrep man bruker om denne formen for tannerstatning, er gebiss.

Nye tenner med naturlig utseende

En delprotese er akrylplate med påmonterte kunstige tenner i samme materiale. Det er også mulig å få en metallbase.

Fargetilpasning

Eurodent har moderne utstyr som skanner fargen på de andre tennene dine. Du og tannlegen bestemmer fargen på protesen ved hjelp av en fargeskala.

Vårt eget tanntekniske laboratorium

Eurodent har sitt eget tanntekniske laboratorium som lager protesen din. Det tar ca. en uke fra den er bestilt til den er klar til å settes på plass. Tannlegen din viser deg hvordan du skal ta protesen inn og ut.