Eurodents tanntekniske laboratorium

Vårt tanntekniske laboratorium har en stor gruppe høyt utdannede tannteknikere og spesialister. De vil gi deg kroner og proteser av meget høy kvalitet, spesialtilpasset dine tenner. 

Fordeler med eget tannteknisk laboratorium

De fleste tannlegekontorer sender bestillinger på kroner og proteser til utenforstående tannteknikere. Vi har eget, fullt utstyrt laboratorium vegg i vegg med klinikken i Budapest. Slik kortes ventetiden ned, vi ivaretar trygghet, kvalitet og personlig service, til reduserte kostnader. 

Samarbeid mellom tekniker og tannlege

Tannteknikerne og tannlegene våre samarbeider for å oppnå det beste resultatet på rekonstruerte tenner, enten du kun skal en ny krone, eller erstatte alle tennene dine.

Det produseres i Eurodents tanntekniske laboratorium

CAD/CAM teknologi

Vi bruker digital CAD/CAM teknologien, som ved hjelp av 3D lager kroner og nye tenner av høy kvalitet med perfekt fargegjengivelse, på raskere tid enn et manuelt system.

De digitale skanneren er meget detaljerte og gir høy presisjon på gjengivelse. Det nøyaktige 3D bildet hjelper teknikerne våre til å gi deg et perfekt resultat. 

Yrkesstolthet

Teknikerne våre er stolte av å produsere kroner, proteser og broer med høy kvalitet. Laboratoriet vårt har investert i et Giroform modellering system fra Armann Girrbach som er det beste modelleringssytemet på markedet i dag. 

Nikkelfrie proteser, broer og kroner

Shera Alloy metaller er nikkelfrie og kjent for å være av den beste kvalitet til bruk i kjernen på kroner. Du trenger ikke å være redd for metallallergier.

Bestill time hos Eurodent Oslo i dag.