Hva betyr de ansattes helse og velferd for din bedrift? God tannhelse er avgjørende for den øvrige helse og trivsel i hverdagen. Ved å tegne en bedriftsavtale på tannbehandling med Euroden, kan den generelle trivsel for ansatte øke og være med på å redusere sykefravær. Dine ansatte sparer penger på sin tannbehandling dersom de får rabatter gjennom en bedriftsavtale.

Flere har gjort det allerede

Blant de som har tegnet firmaavtale med oss er NorwegianThyssenKruppRosenborg BallklubbPatientSky ASE. Halvorsen Elektro AS, senterkjeden Amfi, samt Sportsklubben Brann i Bergen.

HMS

Det er en stadig økende interesse fra bedrifter som ønsker å fokusere på ansattes tannhelse, og ser på dette som en del av bedriftens HMS-arbeid. God tannhelse bedrer blant annet fordøyelsen og øker trivselen med livet. Ansatte som trives med seg selv er mer produktive og representerer bedriften på en bedre måte. 

Fleksibilitet

Eurodent tilbyr bedriftsavtale som gir rabatter på tannbehandling og mulighet til å få tannlegetimer utenom arbeidstid. Alle våre klinikker har kveldsåpent.

Bedriftens HMS-profil

Synliggjør bedriftens HMS-profil og omtanke for medarbeiderne med en bedriftsavtale hos oss. Det er god reklame.

Gratis etablering

En bedriftsavtale er gratis å etablere og holde i gang. I tillegg til de andre rabattene vi gir, får bedriftens ansatte 10 % rabatt på de sterkt reduserte prisene ved klinikken vår i Budapest. 

Slik etablerer du en bedriftsavtale med Eurodent

Ring din nærmeste Eurodent tannklinikk og be om å få snakke med den som er ansvarlig for bedriftsavtaler. Vår konsulent lager en bedriftsavtale på tannlege som dekker din bedrifts behov. 

Kontakt oss idag på vårt sentralbordnummer 45 26 88 00 for å tegne en bedriftsavtale for dine ansatte, eller send oss en henvendelse her