Friske og pene tenner er viktig for egen velvære og hvordan du føler deg når du smiler. Smilet vårt er ofte også bestemmende for hvordan vi blir møtt blant andre mennesker. 

Når tennene dine er blitt misfarget

Tennene våre utsettes for påvirkning av mange ulike stoffer gjennom alt vi spiser og drikker. Det kan gjøre at de gulner, eller blir misfarget på annen måte. Da er tannbleking løsningen for deg. Våre tannpleiere bleker tennene dine på en trygg og profesjonell måte.

Tannbleking er trygt hos tannlegen

Kjemikaliene som bleker tennene dine kan gi skader i tannkjøttet hvis det kommer i kontakt med hud. Det tryggeste er å la våre erfarne tannpleiere hjelpe deg.

Skallfasetter gir deg rette og hvite tenner

Hvis du har gliper mellom fortenner, kanskje en eller to tenner med skadet emalje, eller en fortann som står skjevt, kan skallfasetter være det beste alternativet. Det er bare mindre sliping av tenner som skal til før skallfasettene kan limes på og gi deg et nytt og bredere smil.

Tannsmykke

Det nyeste innen kosmetisk tannbehandling er å utsmykke tennene. Du kan få en diamant på en fortann, et gullsmykke, eller annet du velger fra vårt sortiment. Tannsmykket limes på med plast som herdes. Det etterlater ingen merker når du tar det bort. 

Bestill time hos Eurodent Oslo idag! Vi holder til i Akersgata 16, rett ved Stortinget.

Hør hva pasienter sier om behandling i Budapest med Eurodent: