Tannbleking er mest effektivt hos tannlegen.

Hva er estetisk tannbehandling?

Estetisk tannbehandling omfatter tannbehandling med sikte på å skape det beste resultatet for pasienten, fra et funksjonelt og estetisk perspektiv. Det er med andre ord mer enn bare kosmetikk. Tannbehandlingen gjelder eksempelvis ved korrigering av sprukket tann, misfargning eller ujevn mellomrom mellom tennene. Pasientene kan velge alt fra skallfasetter til tannbleking.

Hvorfor velge estetisk tannbehandling?

Utbedring av tennene kan bidra til å øke selvtillit og mental helse. Vi tilbyr ulike behandlinger for å løse dine problemer, uansett utgangspunkt. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en konsultasjonstime.

Hva koster estetisk tannbehandling?

Prisene på behandling varierer etter ønsket behandling og omfang. Se nærmere på vår prisliste for mer informasjon.

Tannbleking / klinikkbleking

Faktorer som mat, tobakk og genetikk har mye å si for hvor hvite eller misfargede tennene er. Tannbleking kan bidra til å gjenvinne utseende på tennene, og bidra til et bredere smil. Man kan gjøre tannbleking hjemme, men det er anbefalt å få tannbleking utført av en tannlege. Våre tannleger bistår deg gjerne med trygg behandling, som sørger for at tennene blir flere nyanser hvitere.

Hvordan blir tannbleking utført?

I konsultasjon med tannlege diskuteres ønsket utseende. Deretter vil tannlegen rense og polere tennene for å fjerne plakk. Tannlege legger så på blekingsløsning, vanligvis på de åtte fremre tennene. Et aktiveringslys blir benyttet, og farger tennene i ønsket nyanse. Behandling tar normalt sett litt over én time. Les mer om tannbleking her.

Skallfasett

Skallfasetter er et tynt tannfarget materiale brukt til å dekke overflaten av flisete og misfargede tenner.

Hvordan gjør tannlegen det med skallfasett?

Tannlegen forbereder tannen, eller tennene, ved å fjerne noe av emaljen. Derretter fester tannlegen skallfasetten på rett sted, og benytter et spesielt herdningslys slik at skallfasetten sitter godt. Les mer om skalfasett her.

Tannsmykke

Få et glitrende smil med tannsmykke i diamant eller gull. Tannsmykker varer ofte i flere år, og gjør ingen merker der den har vært plassert.

Hvordan festes tannsmykke?

Tannsmykket festes ved hjelp av lim på emaljeoverflaten, og kan sammenlignes med fylling i tennene. Bli bedre kjent med hvordan vi setter diamant på tann her.

Andre behandlinger

Våre tannleger kan i tillegg til tannbleking, skallfasett og tannsmykke, sette inn bro og tannkrone.

Vi har prisgunstige tannbehandlinger, og åpningstider utenom arbeidstid. Våre lokaler ligger sentralt i Oslo, i Akersgata 16.

Bestill estetisk tannbehandling hos oss i dag. Du kan også nå oss på 21 06 66 66.

Klikk her for å komme tilbake til forsiden.

Hør hva pasienter sier om behandling i Budapest med Eurodent:​