Helprotese, også kalt gebiss

Manger du alle tennene i munnen? Da kan en tradisjonell helprotese være den optimale løsningen for deg. Helprotese er et raskt og prisvennlig alternativ som gir deg flotte og funksjonelle tenner. Gebiss er et annet begrep som brukes om denne formen for tannerstatning.

Med gebiss får du 28 nye tenner som kan brukes på akkurat samme måte som vanlige tenner, men som enkelt kan sette inn og tas ut.

Ta kontakt med oss i Eurodent for mer informasjon om ditt nye gebiss.

Pris på gebiss og helprotese

Her vil du finne hvor mye du kan spare hos en tannlege på Eurodent sammenlignet med en annen norsk privat tannlege.

Hvorfor velge gebiss?

Gebiss er i mange tilfeller et godt alternativ for å få smilet tilbake.

  • Det ser ut og fungerer som vanlige tenner
  • Dette er en rask løsning for å få smilet tilbake
  • Protesen kan enkelt tas ut ved behov (for eksempel for rengjøring og når du skal sove)
  • Dette er et prisvennlig alternativ
  • Helprotesen kan justeres etter hvert som det trengs

Dersom du heller ønsker faste tenner, kan tannbro og tannimplantater være gode løsninger. På time hos Eurodent kan vi hjelpe deg med å gjøre en vurdering av hva som vil være det beste for deg.

Gebiss: et godt økonomisk alternativ

Dersom du trenger nye tenner, finnes det en rekke ulike løsninger du kan velge mellom. Et tradisjonelt gebiss er et mindre kostbart alternativ enn tannbro og tannimplantater. Prisen er en stor grunn til at mange velger å gå til anskaffelse av helprotese.

Vi tilbyr finansiering og avbetaling

Nervøs for tannlegeregningen? Eurodent kan tilby ulike former for finansiering og avbetaling. Ønsker du faktura eller delbetaling, er en tannlegekonto hos Resurs Bank løsningen for deg. Med dette kan du få tannlegebehandlingen du trenger, men betale slik det passer for deg.

Du kan få finansiering på behandling i både Norge og Budapest. Her kan du lese mer om vår ordning for finansiering, utsettelse og avbetaling.

Bestill time

En helprotese er en god investering som gir deg vakre og funksjonelle tenner. Vi i Eurodent står klare til å hjelpe deg med gebisset ditt! Vårt team fokuserer på smertefrie behandlinger til hyggelige priser. Vi jobber dessuten mye med pasienter med tannlegeskrekk.

Bestill time hos oss.

Eurodent har avdelinger i Oslo, Trondheim, Bergen, og Budapest.

Få et nytt smil og bedre tannhelse med gebiss

Tennene er en stor del av utseendet, og forståelig nok kan enkelte føle en sjenanse rundt et smil som ikke er komplett. Dette er en vanlig grunn til at folk velger å fikse på tennene, enten med gebiss eller andre behandlingsformer.

Det viktigste fokuset for oss i Eurodent er riktignok tannhelsen din. Ved nedsatt tyggeevne kan presset på kjeven bli større, da du må jobbe hardere for å tygge maten, og ubehaget kan øke. Derfor er det viktig å ha et tilstrekkelig antall fungerende tenner, og et gebiss kan være den perfekte løsningen for å få nettopp dette.

Gebiss er enkelt å holde rent

Er stor fordel med en helprotese er at den er avtagbar. Ved å ta ut gebisset kan du enkelt komme til rundt alle tennene og rengjøre dem etter behov. Regelmessig rengjøring av gebisset gjør at du har større sannsynlighet for å unngå infeksjoner i munnen.

Vi anbefaler også at du får gebisset renset hos tannpleier minst en gang i året.

Hvilke forberedelser må gjøres?

Før du kan få ditt gebiss, må munnen klargjøres. Det du har igjen av tenner og røtter fjernes ved behov. Du får så en midlertidig protese som skal brukes mens sårene etter tanntrekkingen gror. Dette tar 1-2 måneder. I noen tilfeller kan vi begynne å lage permanent protese med en gang, for eksempel hvis det ikke er mange tenner som må trekkes.

Deretter skal de nye tennene dine på plass. Tannlegen din tar flere avtrykk for å lage en protese som passer deg perfekt. Et gebiss sitter godt fast, og du bruker tennene dine på vanlig måte. Nå har du helt nye og funksjonelle tenner – og et vakkert smil!

Tilvenning til det nye gebisset ditt

Når du har fått gebisset, skal munnen din bli vant til protesen. Dette kan ta litt tid, og man kan i begynnelsen oppleve å få gnagsår. Særlig i starten er det derfor meget viktig å rense gebisset og sørge for god munnhygiene. Etter hvert vil det føles mer behagelig å ha på protesen.

Din komfort er viktig for oss i Eurodent. Hvis protesen din ikke sitter slik den skal, eller du får andre problemer, vil vi selvfølgelig hjelpe deg med å gjøre de nødvendige tilpasningene på den.

Har du spørsmål om gebiss?

Vi i Eurodent har lang erfaring med å lage helproteser til våre kunder. Sitter du med spørsmål om gebiss eller andre tannbehandlinger? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne!