Restaurering av ødelagte tenner

Hvis du har en eller flere ødelagte tenner kan de repareres med tannkroner.

Tennene dine blir som nye med porselenskroner til lave priser hos Eurodent. Som alle store tannbehandlinger hos oss, sparer du ved å få krone ved tannklinikken vår i Budapest. 

Porselenskroner kan brukes til å erstatte en eller flere tenner, både enkeltvis, og som en bro.

Pris på tannkrone

Du finner en oversikt over våre priser på en metallkeramisk tannkrone hos Eurodent i Oslo og ser hvor mye du kan spare sammenlignet med en vanlig norsk tannlege. Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Slik får du en porselenskrone

Først prepareres tannen med en lett sliping. Dersom bare roten står igjen, setter tannlegen en stift som skal holde kronen. Deretter tar tannlegen en avstøpning av tannen din og skanner fargen på tennene ved siden av. Du bestemmer fargen på den nye tannkronen ut fra en fargeskala. En midlertidig krone blir satt på tannen som er preparert. Nå venter du noen dager mens kronen blir produsert ved det tanntekniske laboratoriet vårt. Til slutt kommer du inn og får satt på kronen.

Er det smerter etter innsetting av tannkrone?

Porselenskroner blir satt inn under lokalbedøvelse. Etter at bedøvelsen går ut er det normalt at du kjenner ubehag i de preparerte tennene noen dager. Dette kan du redusere ved å bruke reseptfrie smertestillende eller inflammasjonshemmende midler.

Nervene vil danne et nytt beskyttende lag som gjør at overfølsomheten forsvinner helt i løpet av 2-4 uker.

Du kan bruke porselensbroen 2-3 timer etter innsetting

For at bittet skal få venne seg til de nye tennene, anbefales det at du tygger forsiktig den første uken. På den måten forebygger du skade på porselenskronen.

Tannkrone

Bestill time for å diskutere hvilken type kroner som passer best for dine behov og ønsker.

Porselenskroner med, eller uten metall

Metallfri porselenskrone med Zirkonium

Metallfri tannkrone med Zirkonium er det nyeste og mest moderne innen porselenskroner. Den er gjennomhvit og perfekt til estetisk tannbehandling. Dette er en moderne porselenskrone som tåler stor påkjenning og gir deg nye, hvite tenner.

Dagens tannbehandling krever at vi kan tilby deg miljøvennlige materialer når vi skal reparere tennene dine. Det er viktig både for at du ikke skal risikere metallallergier, og for miljøet rundt oss. Porselenskrone med zirkonium oppfyller disse kravene, samtidig som det er sterkt nok til å tåle påkjenningen av biting og tygging. Teknologien kommer fra Tyskland. 

Du har nå muligheten til å velge et materiale som er estetisk pent, sterkt, rent og miljøvennlig!

Gjennomskinnelighet

En porselenskrone med kjerne av Zirkonium er gjennomhvit. Det gjør zirkonium til det beste valget for deg som ønsker best mulig utseende på tennene dine.

Styrke

Zirkonium er et sterkt og holdbart materiale som gjør at du kan bruke tennene dine til alle tyggeoppgaver du er vant til, enten du skal bytte ut fortenner, hjørnetenner eller jeksler. Zirkonium brukes også hvis du skal ha en bro eller implantater. 

Metallallergi

Zirkonium brukes mest til å reparere tenner som er godt synlige når du smiler. Hvis du har metallallergi kan du trygt bruke zirkonium. 

Ren porselenskrone

Eurodent har også kroner i ren porselen. Du kan bruke ren porselen til å sette på fortenner som er misfarget, eller for å tette igjen gliper mellom tennene.

Porselenskrone uten sterk kjerne

Når den sterke kjernen i selve tannen din fremdeles er inntakt, trenger ikke porselenskronen en egen sterk kjerne. Denne type krone brukes derfor bare på steder i munnen hvor du ikke belaster tennene like hardt som lenger bak i munnen.

Anvendelse

Hvis du har fortenner eller hjørnetenner som trenger reparasjon, er en ren porselenskrone et godt valg. Den er mer stabil enn en skallfasett og koster det samme.

Porselenskrone brent til metall

Det rimeligste alternativet for en pen og sterk gjenoppbygging når du har en ødelagt tann, er å velge en porselenskrone brent til metall. Porselenskrone brent til metall har samme styrke som tannkrone med Zirkonium, men som det fremgår av navnet inneholder den metall. Kronen er laget av japansk Noritake-porselen eller Ivoclar, tysk porselen.

En porselenskrone brent til metall ser ut som en tann. Bare hvis man ser nøye etter kan man se forskjell mellom en porselenskrone brent til metall, og en vanlig tann. Denne type krone er derfor mest brukt i jeksler som ikke synes så godt når du smiler. Hvis du er veldig nøye med hensyn til det estetiske, anbefaler vi å velge porselenskrone med zirkonium til fortenner og hjørnetenner.

Ring oss for en uforpliktende prat om porselenskroner på 21 06 66 66!