Anestesi med Quicksleeper 5

QuickSleeper er et unikt system som muliggjør skånsom og effektiv tannbehandling med anestesi uten bruk av tradisjonelle sprøyter. Teknikken underletter utførelsen for tannpleieren samtidig som den gir økt komfort for pasienten under behandling. Med Quicksleeper 5 utføres anestesi helt uten smerter, nummenhet eller bivirkninger i etterkant.

Vi tilbyr behandling med Quicksleeper 5 ved vår klinikk i Oslo. Kontakt oss for mer informasjon om fordelene med systemet.

https://youtu.be/WuCz_zUDYPk

Enkel og sikker anestesibehandling

Dentalanestesi har aldri vært enklere. Quicksleeper 5 gir bedøvelse med umiddelbar virkning, noe som reduserer behandlingstiden. Dette kan bidra til å redusere stress i forbindelse med behandlingen og gjør metoden spesielt velegnet for barn og pasienter med tannlegeskrekk.

Quicksleeper 5 har tre injeksjonsmoduser: rolig, rask og intraossøs, og kan utføre alle anestesiteknikker. Én injeksjon er tilstrekkelig for å bedøve et område på opptil seks tenner. Den intelligente utformingen gir optimal presisjon, og anestesien settes enkelt og kontrollert, uten muskelanstrengelser eller lekkasjer i forbindelse med injeksjonen.

En bedre tannlegeopplevelse med Quicksleeper 5

Quicksleeper 5 er utviklet av spesialist på dentalanestesi, Dental Hi Tec, med bakgrunn i utfordringer mange tannleger opplever. Vi ønsker at våre pasienter skal ha en god opplevelse når de får tannbehandlinger hos oss. Derfor tilbyr vi anestesi med Quicksleeper 5 ved enkelte av våre klinikker.

Ønsker du tannbehandling med Quickleeper 5?

Pris for anestesi med Quicksleeper 5 ved Eurodent tannlege Oslo finner du her

Vil du vite mer om anestesibehandling med Quicksleeper 5? Kontakt oss for mer informasjon.