Det er vanlig å ha 14 tenner i en kjeve, tilsammen 28 i begge kjever, men du kan også nøye deg med bare 10-12 tenner i hver kjeve om du ønsker å spare litt penger på det. Her kan du få sterkt reduserte kostnader hvis du velger å gjøre behandlingen ved tannklinikken vår i Budapest!

Slik får du implantater med 12 eller 14 porselenskroner

Forberedelse til implantatkirurgi

Under første behandling trekker vi det du eventuelt har igjen av tenner i den kjeven som skal ha nye tenner, eller i begge kjever hvis du skal ha nye tenner både oppe og nede. Du får en midlertidig protese som du skal bruke mens kjeven gror. Det tar 3-6 måneder før alt er grodd skikkelig.

Implantatkirurgi

Når de 3-6 månedene er gått, setter vi inn 6 eller 8 implantater som de nye tennene dine skal festes i. Det blir 16 implantater hvis du skal ha 14 nye tenner oppe og nede. 6 implantater i hver kjeve hvis du skal ha bro med 12 tenner hver, og 4 implantater hvis du skal ha 10 tenner på protesen. Stingene fjernes etter 7-14 dager. Det kan bli noe hevelse etter denne behandlingen, og det tar 4-6 måneder før du er klar til å få på plass de nye tennene dine. I denne perioden bruker du den midlertidige protesen.

Porselensbro

Nå er det klart for å få på plass det nye tannsettet ditt. Broen skrues fast på implantatene. De sitter der permanent, og du behøver ikke å ta dem ut og inn. Du bruker tennene dine på vanlig måte, og pusser dem slik du er vant til.

Nå har du helt nye og funksjonelle tenner, og et vakkert smil!

Bedøvelse og smerter i forbindelse med helt nye tenner

All behandling skjer under god lokalbedøvelse, og du kjenner ingen smerter. Det kan bli noe ubehag i dagene etter behandlingen. Du får smertestillende medisiner av tannlegen din som hjelper deg med dette. Du får også antibiotika for å forebygge infeksjon.

Hva må jeg passe på rett etter implantatkirurgi?

Hevelser er normalt etter implantatkirurgi. Dette kan du forebygge ved å avkjøle stedet med en frossen grønnsakspose inntullet i et håndkle. Ikke legg is direkte på huden.

Tennene skal pusses, og munnen må renses hver gang du har spist de neste 7 dagene etter innsetting av implantatet. Rens med et antiseptisk produkt som Curasept, Chlorhexamed, Corsodyl. 

Kamillete anbefales for å fremskynde sårhelingen.

Andre spørsmål og svar:

Tannimplantater

Kan jeg røyke eller drikke alkohol?

Du må unngå alkohol og sigaretter i en uke.

Kan jeg jobbe normalt etter innsetting av implantat?

Unngå tunge løft og arbeid som gjør deg andpusten.

Hva slags mat skal jeg unngå?

Unngå meieriprodukter i en uke. Det anbefales også å avstå fra sukker.
Ta kontakt med oss i dag og få fastpristilbud på helt nye tenner! Telefonnummer: 21 06 66 66