Velkommen til Eurodent i Oslo!

Eurodent i Oslo.

Tannbehandling i Oslo til en rimelig pris!

Vi holder åpent mandag til fredag fra 8.30-18.00. Lørdag 09:00-17:00. Ring vårt sentralbord på 45 26 88 00 for å bestille en time i dag, eller bestill time i vårt skjema her.

Gamle og nye pasienter er velkommen!

Du finner oss i hyggelige lokaler i Akersgata 16, vis a vis Stortinget. Vi utfører alt innen tannbehandling med det nyeste som finnes av utstyr. Vi har en stab av tannleger med lang erfaring og solid utdanning som gir deg behandlingen du trenger til en av markedets laveste priser. Eurodent i Oslo har åpent, også utenom arbeidstid.

Vårt tannlegetilbud

Vi utfører vanlige fyllinger, rotfyllingoperasjon av visdomstenner, implantaterkroner og bro, eller bare en årlig rens og gjennomgang. Her finner du vår avdeling for tannregulering for voksne og barn, gjennomført med de nyeste metodene i fagfeltet. Vår moderne teknologi for bleking av tenner, gir deg et blendende hvitt smil. Eller hva med et smykke på en tann? Eurodent kan gi deg alt innen tannbehandling!

Personalet ved Eurodent i Oslo

I Oslo har vi fire tannleger, to spesialister i oralkirurgi, en spesialist på tannregulering, en tannpleier og en anestesilege. De er klare til å hjelpe deg med tannbehandling, når det passer deg best! Bli bedre kjent med våre ansatte her.

Tannbehandling i Budapest

Du kan spare meget store summer ved å velge behandling hos spesialistene våre på klinikken i Budapest. Eurodent i Oslo hjelper deg med bestilling av reise, hotell, timeavtaler og gir deg norsktalende personell som tar vare på deg under oppholdet. Vi er de eneste som gir deg garanti og oppfølging i Norge, for behandling utført i Budapest. Det gir trygghet og forutsigbarhet for deg som pasient.

Besøk nettsiden til Eurodent Budapest her.

Tannteknisk laboratorium

Eurodent har eget tannteknisk laboratorium. Her jobber våre tannteknikere, kjent for å være høyt kvalifiserte teknikere  med stor nøyaktighet.

Dette sparer både tid og kostnader som kommer deg til gode som pasient.

Helfo-refusjon

Eurodent tannleger og spesialister er godkjent for Helfo-refusjon, både i Norge og Budapest. Vi fyller ut søknad for deg og sender inn sammen med dokumentasjon du har fått av din tannlege.

Ring oss på 21 06 66 66 for avtale i Oslo nå, eller bestill tannlegetime her. Benytt gjerne vår online timebestilling.