Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris gjør Eurodent til et unikt tannlegesenter i Oslo.

Eurodent er et profesjonelt og rimelig tannlegekontor som tilbyr et omfattende utvalg av tannlegetjenester. Dette inkluderer rutinesjekker, kosmetisk tannbehandling, tanntrekking, proteser, broer og nær sagt alt du kan tenke deg.

Praksisen ligger i Akersgata, midt i sentrum. Her møter du et erfarent team med noen av de beste tannlegene i Oslo. Deres kombinerte erfaring og kompetanse deg som pasient tilgang til spesialisert tannpleie i et moderne tannlegesenter. Besøk oss i Eurodent, og bli tatt i mot av et hardt arbeidende tannlegeteam i et varmt og vennlig miljø.

Leter du etter en tannlege i Oslo? Les mer informasjon på forsiden vår – og Kontakt oss i dag!

Din tannlege i Oslo Sentrum

Mandag til fredag 08:30 – 18:00
Lørdag 09:00 – 17:00

Du finner oss i Akersgata 16, vis a vis Stortinget. Få veibeskrivelse her.

Når du leter en tannlege i Oslo er det flere kriterier som bør oppfylles: God kvalitet på behandling, kort ventetid og god kommunikasjon er blant kravene vi mener du bør stille. Hos Eurodent er dette verdier vi lever etter, og som i stor grad er veiledende for vår behandling. Vi veileder deg gjennom hele prosessen, og tar så langt det lar seg gjøre hensyn til eventuelle ønsker du måtte ha.

Tannbehandlinger i Oslo

Tannlegene i Eurodent hjelper vi deg med alt det måtte være av tannbehandling, uansett omfang. For ekstra kostbare tilfeller, kan vi anbefale å ta deler av behandlingen på vår klinikk i Budapest. Her får du tannbehandling med norsk garanti til unorske priser.

Les gjerne mer om våre tannbehandlinger:

Hva koster tannlegen?

Alle er selvfølgelig ute etter en billig og bra tannlege. Denne kombinasjonen er uvanlig, da det ene ofte går på bekostning av det andre. I Eurodent mener vi at vi har funnet den perfekte balansen. Hos våre tannleger betaler du mindre enn det som er gjennomsnittet i Oslo, samtidig som kvaliteten på tannbehandlingen er ypperlig. Dette får vi til takket våre dyktige tannleger i flere byer, som gir oss stordriftsfordeler. Eurodent er med andre ord en billig og dyktig tannlege i Oslo.

Vår klinikk er for alle

Enten du er ung, gammel eller har spesielle behov, så har våre tannleger i Oslo plass til deg. Ta gjerne kontakt med oss om du er usikker eller om det er noen spørsmål du vil ha klarhet i.