Blekede tenner smil

Har du tenkt på å bleke tennene dine? Tannbleking i Budapest koster mye mindre enn i Norge, og gjør at du kan bruke beløpet du sparer på å finansiere ferieturen.

Konsultasjon i forkant

Når du skal bleke tennene må du først få en vanlig tannundersøkelse for å være sikker på at tennene dine tåler bleking. Dette kan du gjøre ved av våre klinikker i Oslo, Alta eller Bergen. Når det er klart, er det bare å gi beskjed til Eurodent om ankomsttid på flyet ditt, så vil vår sjåfør hente deg på flyplassen i Budapest og kjøre deg dit du skal bo. Sjåføren gir deg bykart og timeavtalen din, forklarer hvor klinikken er og deler gode tips om severdigheter.

Eurodent kan hjelpe deg med bestilling av fly og opphold

Vi har flere overnattingssteder vi anbefaler i nærheten av klinikken i sentrum. Vær ute i god tid med å bestille flybillett, da gir Norwegian deg sin laveste pris. Utenom sesong ligger prisen helt nede i kr. 399,- en vei. Overnatting i en leilighet med sengeplass til fire personer koster under 500,- kr. natten for alle fire. Blant annet er Piano Castle Hill apartments å anbefale. Da har du mindre enn fem minutter å gå til klinikken og sentrum.

Tannbleking tar i overkant av to timer

Du må beregne god tid i stolen for å få utført blekingen. Tannpleieren vil først rense tennene dine skikkelig. Deretter får du en skinne i munnen som gjør at du ikke kan snakke de neste to timene. Da gjelder det å smøre seg med tålmodighet, for blekemiddelet skal påføres flere ganger og virke med Zoom-lyset i femten minutter hver gang.

Hva nøler du med? Få tilbake ditt hvite smil du også!

Bestill konsultasjon hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA