Pasient hos tannlegen

Det er flere årsaker til at Damon tannregulering er mer skånsom enn tradisjonell tannregulering. Damon strammes færre ganger, og den har et elastisk bånd som minsker ubehaget etter hver stramming. Damon tannregulering regulerer tennene raskere enn annen tannregulering.

Eurodent leverer ikke lengre Damon tannregulering, men ta kontakt med oss så forteller vi gjerne om hvilken alternative løsninger som finnes i dag.

Regulerer tennene dine raskere

Det kan være ubehagelig å ha tannregulering, og mange vil derfor bli fort ferdig. Med Damons unike design får du regulert tennene opptil 20 % raskere enn med andre tannreguleringer. Det vil si at reguleringen er unnagjort på 12 til 16 måneder.

Mindre ubehag

Damon bruker elastiske bånd til stramming av reguleringen din. Det gjør at ubehaget etter hver stramming minskes betraktelig. Damon strammes færre ganger enn tradisjonell tannregulering, slik at du slipper å gå til kjeveortopeden i tide og utide.

Designet for enkel rengjøring av tennene

Det er et faktum at tannregulering kan resultere i hull i tennene dine fordi du ikke kommer til og får pusset skikkelig. Damons braketter er laget slik at det er lett å komme til med tannbørsten. Damon har dessuten færre hulrom der bakterier kan legge seg og skape problemer.

Mer enn smilet ditt som forbedres

Smilet er en viktig del av identiteten vår, og en viktig faktor for selvtillit og livskvalitet. Men regulerte tenner gir også helsegevinster, gjennom bedre og mer effektiv tygging, og forbedring av gomme og tenner. Hvis du har talefeil på grunn av feil plassering av tennene dine, kan dette løses med regulering. Også feilstilte tenner som påvirker ansiktsformen din, kan rettes opp. Rette tenner vil dessuten gi deg et bedre bitt, noe som kan redusere stress, hodepine og belastning på vev og benstruktur i munnen din.

Få en vurdering av hva tannregulering kan gjøre for deg

En konsultasjon hos kjeveortoped vil få karlagt behandlingsbehovet ditt. Dessuten vil kjeveortopeden gi deg en fastpris på reguleringen, og en tidsplan for hvor langt behandlingsforløp du bør ha.

Kontakt Eurodent for bestilling av time. Vi forteller deg alt du trenger å vite om din tannregulering!

    Kontaktskjema    CAPTCHA