Reis til Budapest for tannbehanling med Eurodent! Trygt og kostnadsbesparende!

Mer enn tretti tusen nordmenn har vært hos Eurodent i Budapest og reparert tennene sine de ti siste årene. De fleste kommer på grunn av de lave prisene. Svært få som har svekket tannhelse har råd til å få gjort det de trenger hjemme i Norge. Når folk først har erfart tannbehandling i Budapest er det mange flere grunner til at de kommer tilbake, enn økonomi.

Se mer: Prisliste for tannbehandling i Budapest

Felles skjebne, felles trøst

Livet er urettferdig når det kommer til tannhelse. Noen er velsignet genetisk med sterke tenner, andre er det ikke. Til tross for at de har tatt vare på tennene så godt de har kunnet, får de hull og skader som medbringer råte, smerter og hull i munnen der ødelagte tenner er blitt trukket. De som reiser til Eurodents klinikk i Budapest søker sammen på klinikken, også når de ikke har time. De møtes på kaféen ved siden av, eller spiser middag sammen på en restaurant i nærheten. Hele tiden deler de erfaringer som andre kan kjenne seg igjen i.

Norsk tannhelse og økonomi

De svimlende prisene på tannbehandling i Norge vil hindre de fleste med store behov i å gjenvinne en god tannhelse. Prisene i Budapest er under det halve, og for deler av tannbehandling 70% lavere enn norske priser. Det gjør det mulig for en gjennomsnitts nordmann å få reparert tennene sine. Eurodent tilbyr en ekstra trygghet i og med at vi gir norsk garanti. Hvis noe skulle skje med en krone eller annet du har fått i Budapest, trenger du ikke å reise tilbake, men får det fikset ved en av klinikkene i Norge. Eurodent hjelper deg også med finansiering.

Tannlege med munnbind

Den samme standarden som i Norge

Tannlegen i Budapest er underlagt de samme krav til hygiene og pasientsikkerhet som i Norge. Kontorene er lyse og rene, de har de samme strenge rutinene for hygiene som hjemme. Flere av våre spesialister i Budapest er godkjent av Helfo og kan utføre tannbehandling med refusjon. Ofte har de langt mer erfaring i komplisert tannbehandlinger, enn norske tannleger, nettopp fordi de tar i mot så mange «tannflyktninger» fra Norge med store skader i munnen. Den eneste forskjellen du vil merke, er at du snakker engelsk med tannlegen, istedenfor norsk.

Er du usikker på å snakke engelsk, kan du benytte deg av våre fellesturer. Da får man et norsktalende reisefølge som hjelper deg med oversettelse på klinikken.

Ingenting å nøle med

Det er fullstendig trygt å velge tannbehandling i utlandet, spesielt hos en aktør som gir deg garanti etter norske betingelser og har tatt imot mer enn tretti tusen norske pasienter over en tiårs periode. Ring oss for en prat allerede i dag. Bestill time for en uforpliktende konsultasjon der du får en oversikt over hva du trenger av behandling, og hvor mye det vil koste.

Bestill time hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA