Eurodent er 30% billigere enn norske tannleger.

Det kan virke som at norske helsemyndigheter ikke regner med tennene når de snakker om folkehelse. Friske tenner er avgjørende for mye mer enn et pent smil. Det er spesielt viktig for å få tygget maten skikkelig og sørge for en god fordøyelse, som igjen er forebyggende for en rekke autoimmune sykdommer. Dårlige tenner kan føre til alvorlig sosial angst og utvikling av psykiske lidelser. Det å la den norske tannhelsen forfalle, er meget dårlig forvaltning av helseressursene våre.

Tannflyktninger i Budapest

Når du har omfattende skader på tennene og ikke har råd til å gå til en norsk tannlege for å få reparert det, er du kvalifisert til å bli en tannflyktning. Flyreisen er kort og billig når du bestiller i god tid. Overnatting og mat er svært rimelig, men viktigst av alt er at prisene på behandling hos tannlegen i Budapest er under det halve. Det er et nytt liv som venter deg når du har fått tannhelsen tilbake.

Helfo-refusjon

I noen tilfeller vil Helfo gi refusjon på deler av tannbehandlingen. Du kan lese om regelverket her, her og her. Reglene gjelder også for tannbehandling i EU/EØS land. Det vil si at tannlegene i Budapest er godkjente for Helfo-refusjon i Norge. Når du for eksempel har krav på å få refundert 85 % av behandlingen på grunn av periodontitt, vil du allikevel spare mye penger på å betale 15 % av behandlingen i Budapest, mot 15 % hos en norsk tannlege.

Gleden ved god tannhelse

Tenk deg bare hvordan det vil bli å sette tennene i et eple igjen, eller spise en saftig biff med alt tilbehør! Tenk deg å slippe smertene og ubehaget du har gått med i lang tid! Tannhelsen din er uhyre viktig for livskvaliteten. Ikke nøl med å bli en tannflyktning du også.

Bestill første konsultasjon i Oslo i dag

Bestill time hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA