– Få tannbehandling mens du sover

Behandling hos Eurodent

Mange har forferdelige opplevelser og minner fra gamle dagers skoletannlege. Dette kan føre til alvorlig tannlegeskrekk som gjør at man unngår å oppsøke tannlege senere i livet.

Dagens tannleger har forståelse og respekt for de som sliter aller verst med tannlegeskrekk, samme hva årsaken måtte være. Mange tannleger tilbyr behandling under sedasjon for pasienter som kvier seg for tannbehandling.

Ekstrem tannlegeskrekk og trygderefusjon

Hvis du har vært utsatt for tortur, vold eller overgrep kan du ha rett på betydelig trygderefusjon for å få gjenvunnet tannhelsen. Det samme gjelder hvis du lider av odontofobi, som det medisinske navnet på tannlegeskrekk. Da kan du kontakte det offentlige tilbudet  TOO- tilrettelagt tannhelsetilbud, for å bli vurdert og få hjelp videre.

Legesjekk før sedasjon

Alle som skal ha tannbehandling under sedasjon må først gjennomgå en grundig legesjekk. Det er for å ivareta sikkerheten din slik at ikke uforutsette komplikasjoner kan skje når du får bedøvende legemidler. Nødvendig legesjekk kan gjøres hos fastlegen din som vil gi deg en attest du tar med til tannlegen.

Anestesilege

Det er en erfaren anestesilege som gir deg sedasjon og overvåker deg under hele behandlingen. Anestesilegen kommer til tannlegekontoret for å bistå i hvert enkelt tilfelle. Tryggere kan det ikke bli.

Ekstrem tannlegeskrekk, tannhelse og livskvalitet

Mange lider unødvendig på grunn av tannlegeskrekk og dårlig tannhelse. Man må takke nei til noen typer mat fordi det er vanskelig å tygge, og det å smile kan føles vondt og vanskelig. Problemer i munnen kan også føre til fordøyelsesplager om man ikke klarer å tygge maten skikkelig. Gjenvunnet tannhelse kan bedre livskvaliteten betydelig.

Ta det første skrittet i dag

Ta det første skrittet i dag. Bestill time hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Ring oss gjerne for en prat på forhånd. Telefonnummer: 21 06 66 66.

Vi kan gi deg tannbehandling under sedasjon ved våre klinikker i OsloBergenTrondheim og Budapest, og har også en overtannlege som er spesialisert innen tannlegeskrekk. 

    Kontaktskjema    CAPTCHA