Tannbehandling
Tannbehandling

Prisen på trekking av visdomstenner avhenger av om de kan trekkes på vanlig måte, eller om de må fjernes kirurgisk. Imidlertid får alle som må operere ut visdomstenner, ca 40 % refusjon fra Helfo, slik at det du betaler selv er omtrent lik summen som ved en vanlig, ukomplisert trekking. Når du skal sjekke prisene på trekking av visdomstenner er det lurt å ringe for å få oversikt over alt som kan komme i tillegg.

Forundersøkelse

Når du kommer til oss med visdomstenner som gir deg plager, vil tannlegen først undersøke om det er mulig å trekke på vanlig måte. Det vil si om det er mulig å bare bedøve deg og dra ut tannen med en tang. Det er hva vi kaller «enkel trekking,» og som koster minst. Hvis røttene er krokete, sitter dypt, eller for lite av tannen er synlig til at tangen kan få ordentlig tak, må du ha en liten operasjon. Da får du time hos vår oralkirurg.

Slik kan regnestykket se ut

Hvis visdomstannen sitter komplisert til, eller hvis tannlegen ser at det kan være krokete, dype røtter som kan skape komplikasjoner, kan det bli aktuelt med kirurgisk fjerning av tannen. En kirurgisk fjerning av visdomstann koster ca 3500,- i egenandel.

Helfo-refusjon for kirurgisk fjerning av visdomstenner

Helfo gir ca 40% refusjon for kirurgisk fjerning av visdomstenner. Dette behøver du ikke å tenke på selv. Vi sender inn søknad og ordner alt det praktiske for deg. Du betaler bare 60% av kostnadene. 

Smertestillende medisiner

Trekking av visdomstenner kan gi smerter noen dager i etterkant av behandlingen. Hvis du må operere ut visdomstann kan det være nødvendig med reseptbelagt, smertestillende medisin som koster noe mer enn vanlig Ibux og Paracet. Husk bare å regne med utgiftene til disse medisinene når du skal finne ut hvor mye det vil koste deg å trekke visdomstennene dine. 

Ring oss for en prat om dine visdomstenner, og bestill time hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA