De første dagene etter du har bleket tennene er det viktig å unngå alt som kan misfarge. En fin huskeregel er å unngå å spise og drikke alt med sterke farger.

Blekede tenner smil

Blekemiddelet liker ikke garvesyre

Næringsstoffer du bør unngå er for eksempel rødvin, sterk tomatsaus, rødbeter, kaffe, svart te og lignende som inneholder garvesyre, eller andre stoffer som kan etse på blekingen. Hvis du røyker eller snuser er det lurt å la være så lenge som mulig etter blekingen for ikke å påvirke blekemiddelet negativt.

Tannbleking kan vare veldig lenge

Det har tatt rundt 20-30 år for tennene dine å bli misfarget. Blekingen hos tannlegen fjerner det aller meste av misfargingen, og det blir nesten som å begynne på nytt med hvite tenner. Slik kan det holde seg i mange år etter blekingen. Blekingen varer lengst hvis du ikke røyker og snuser, og kutter ned på mat og drikke som er kjent for å misfarge tenner over tid. Her kan du lese mer om tannblekingprosessen.

Blekede tenner åpen munn

Det koster mindre enn du tror

Bleking av tenner hos tannlege, koster som regel i underkant av 4000 kroner. Det er en liten sum å betale for å fjerne mange år med misfarging og for å få et helt nytt smil.

Ring oss i dag og bestill din time til tannbleking!

Bestill time hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA