Tannlegebehandling med bor

Hvis du har en sykdom eller allergier som skader tannhelsen din, kan du ha rett på refusjon fra Helfo for tannbehandling. Det samme kan gjelde dersom du har en medfødt tilstand som krever reparasjon av tennene, eller hvis du har vært utsatt for en ulykke som har ødelagt tenner. Det enkleste og tryggeste er å finne en tannlege som ordner hele søknadsprosessen for deg. Da vil tannlegen fylle ut dette skjemaet og sende det inn til de rette instansene. 

Tannlegen mottar direkte oppgjør fra Helfo. Du betaler bare egenandelen. 

Tannlegen stiller diagnosen

Det kan være flere grunner til at tannhelsen svekkes. I mange tilfeller tror vi det er vår egen skyld; at vi for eksempel har spist for mye søtt og vært slurvete med tannhygienen opp gjennom årene. Ofte kan tannlegen finne en underliggende årsak til ødelagte tenner. Det kan være en sykdom eller allergier som går utover tannhelsen. 

Yrkesskade kan gi rett til Helfo-refusjon

Vi har hatt mange pasienter som ikke engang er klar over at yrkesskader og ulykker som har gått utover tennene, gir rett til Helfo-refusjon. Tannlegen vår undersøker om det kan være noen av disse tilstandene som gjør at du trenger tannbehandling, og om du kan ha krav på refusjon fra Helfo. 

Eurodent søker Helfo-refusjon for deg

Når du skal ha tannbehandling må du alltid sjekke om tannlegen er godkjent for Helfo- refusjon i Norge. Spør også om de er godkjente for direkte oppgjør ,og forsikre deg om at tannlegen fyller ut søknadspapirer og legger ved nødvendig dokumentasjon. Hos oss trenger du ikke å tenke på søknadsprosessen i det hele tatt. Vi fyller ut skjema, ordner dokumentasjon og sender inn til rette instans. Du betaler kun egenandelen når du får behandling ved en av klinikkene våre i Norge. 

Helfo-refusjon ved Eurodent i Budapest

Alle tannlegene våre i Budapest er godkjente for Helfo-refusjon i Norge. Forskjellen er at du må ta med den ferdig utfylte søknaden med dokumentasjonen hjem til Norge, og sende det inn selv. Ved klinikken vår i Budapest betaler du for hele behandlingen. Støtten fra Helfo kommer direkte til din konto. 

Kanskje du også burde undersøke om du har krav på Helfo-refusjon?

Bestill konsultasjon hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66. 

    Kontaktskjema    CAPTCHA