All on 4 behandling

Dersom du har gått lenge uten tenner er det sannsynlig at kjevebenet har trukket seg tilbake og i noen tilfeller nærmest forsvunnet. Tidligere har det i slike tilfeller vært vanlig med bentransplantasjon for å feste tannimplantater. Det har vært en kostbar, tidkrevende og smertefull prosess. All-on-4 og All-on-6 er en ny og revolusjonerende behandling innen tannimplantater. Implantatene festes som tannbro i munnen med få skruer. Teknikken er rask og effektiv, og du vil få et naturlig resultat som føles som dine egne tenner. All-on-6 brukes  når pasienten har behov for erstatning av alle tenner i overkjeven, dersom man har nok bein. 

Hva er All-on-4 og All-on-6?

All-on-4 og All-on-6 er en tannimplantatbehandling hvor en tannbro festes i kjeven med henholdsvis fire eller seks skruer, avhengig av hvor stor tannbro som skal festes. Teknikken er velegnet for pasienter som har få eller ingen egne tenner, eller mangler kjeveben. Implantatene festes skrått i munnen, og krever ikke en like fast og fremtredende benstruktur som andre lignende behandlinger.

Kast gebisset i søpla! Derfor skal du velge All-on-4 eller All-on-6

Velger du All-on-4 eller All-on-6 vil du få flotte tenner uten å måtte vente i flere måneder på en transplantasjon. Du vil få en fast midlertidig bro imens du venter på den permanente tannbroen. Det vil med andre ord si at du kan kaste gebisset ditt og få en fast løsning rett etter innsetting av implantater. Tannsettet sitter godt fast i munnen og gir et naturlig resultat som varer. I motsetning til løse proteser, skal ikke denne behandlingen skape unødvendig ubehag. Det er en mindre omfattende prosess enn tradisjonelle transplantasjoner, og dermed også kostnadsbesparende og mindre smertefull prosess. All-on-4 og All-on 6 er en god løsning for deg som mangler tenner på grunn av periodontitt. Da har du også krav på trygderefusjon fra Helfo. Du kan få opptil 100% av dine kostnader dekket dersom du velger behandling i Budapest. Les mer om tannbehandling i utlandet her.

Bestill time og få nye faste tenner

All-on-4 og All-on-6 tilbys ved alle våre klinikker. Ta kontakt på telefon 21 06 66 66 eller bestill time hos oss med vår online timebestilling.

    Kontaktskjema    CAPTCHA