Har du tannlegeskrekk? Vi hjelper deg.

Airflow er en effektiv metode, som renser tennene ved å spraye saltvannsløsning på overflaten. Teknikken vil dermed fjerne overfladisk misfarging på en effektiv og skånsom måte. En av de positive effektene av Airflow er at tennene kan se hvitere ut. I tillegg vil det som følge av et høyt trykk også fjerne tannstein i prosessen. Dersom det etter behandlingen fortsatt er ønskelig, er det mulig å benytte manuelle skrapeinstrumenter for å få vekk all tannsteinen. Dersom du ønsker tannrens med Airflow – ta kontakt med oss!

Airflow fjerner misfarging og belegg

Misfarging skyldes et overfladisk belegg på tennene, som ofte kommer av spesielle drikke- eller matvarer, som for eksempel vin, kaffe, brus eller tobakk. Overflaten av tennene vil renses for et belegg, som dermed gjør at tennene ser hvitere ut. Tennene får raskt et sunnere utseende og Airflow-teknikken kan føre til friskere munnhygiene.

Grundig rens til en billig penge

Airflow er ikke en form for tradisjonell tannbleking, men heller en grundig rens av tennene og overfladisk misfarging. Resultatet av behandlingen er rene og friske tenner, helt uten bruk av kjemikalier! Ettersom tennene renses for tidligere misfarginger, vil de få tilbake sin naturlige hvite farge. Prisen på Airflow-behandlingen ligger på mellom 400-600 kroner. Ønsker du Airflow-behandling? Vi har ledige timer – ta kontakt med oss!

Kort behandlingstid

Selve behandlingen tar under 30 minutter, og resultatet varer fra alt mellom seks måneder til ett år. Dersom du ønsker et optimalt resultat som varer i lenger tid, anbefaler vi at behandlingen gjentas hver sjette til tolvte måned, alt ettersom hvor stort behovet er.

Airflow før kjemisk tannbleking

Mange velger Airflow-behandling som en forberedende behandling til mer tradisjonell tannbleking med skinner. Med et rent utgangspunkt, fritt for tannstein og misfarging, legger Airflow-behandlingen grunnlaget for et optimalt og langvarig resultat.

Eurodent tilbyr Airflow ved alle sine klinikker. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bestille time!

    Kontaktskjema    CAPTCHA