Blekede tenner

Eurodent tilbyr trygg og sikker tannbleking med den avanserte teknikken Zoom! Denne tannblekningsmetoden er effektiv og gjør tennene hvitere enn noen gang. Misfarging og flekker på tennene er ikke lenger et problem. Teknikken krever bruk av UV-lys i tillegg til en aktiveringsgelé, noe som kan endre nyansen på tennene dine etter bare én behandling.

Derfor bør du ikke bleke tennene hjemme

Hjemmebleking har de siste årene blitt en trend, og det finnes utallige tilgjengelige produkter for tannblekingsbehandling på markedet. Bleking av tenner hjemme er et mye rimeligere alternativ til profesjonell bleking hos tannlege, men få kjenner til risikoen ved å gjøre dette på egen hånd. De prisgunstige tannblekingsmidlene inneholder ofte kjemikalier som kan skade tannkjøttet. I tillegg inneholder de ikke det stoffet som bleker tennene, fordi dette er forbudt i Norge. På toppen av alt vil det ta betraktelig mye lengre tid å bleke tennene hjemme, sammenlignet med klinikkbleking.

Slik utføres tannbleking

Vi har faste prosedyrer som vi følger for at du skal få et optimalt resultat, og som er skånsom for både tenner og tannkjøtt:

Grundig rens av tennene før behandling

Tennene renses grundig for at blekemiddelet skal komme i direkte kontakt med emaljen som skal behandles.

Utføres av profesjonelle tannleger med moderne teknologi

For at lepper og tannkjøtt skal skånes under blekingsbehandlingen, påføres et beskyttende middel. Deretter påfører tannpleieren blekemiddel på tennene og Zoom! blekelampe rettes inn mot områdene som skal blekes. Lyset og blekemiddelet reagerer sammen for å bryte opp flekker. Dette foregår i 15 minutter mens lampen aktiverer blekegeleen. Deretter fjernes blekemiddelet og det legges på et nytt lag. Denne prosedyren gjentas tre-fire ganger.

Dette må du tenke på etter behandlingen

Blekingen vil ta omtrent to timer. Etter behandlingen bør du i tiden etter unngå spesielle typer drikke, som for eksempel vin, kaffe, brus og andre fargede drikker. Dette vil bidra til at du beholder den nye, lyse fargen så lenge som mulig.

Hjemmebleking kjøpt på nett

Dersom du har kjøpt hjemmebleking på nett eller i kosmetikkbutikker, vil du få et produkt som ikke gir noe resultat. Hovedgrunnen til dette er at de forenklede hjemmebehandlingene ikke kan inneholde det effektive – men skadelige – middelet hydrogenperoksid. Det er bare hos tannlegen du får kjøpt bleking som inneholder hydrogenperoksid. Dette kommer av at den norske staten har lover som vil forhindre skader eller farlige situasjoner. Klinisk tannblekingsbehandling er derfor anbefalt av profesjonelle tannleger, fordi det gir de beste resultatene.

Blek tennene hjemme med klinikkbleking fra Eurodent

Hos Eurodent kan du velge om du vil bleke tennene dine hos oss eller få spesiallagde skinner levert hjem. Skinnene leveres med en godt fungerende, men trygg engangsgelé som du sprøyter inn i skinnene og legger på tennene. Tennene blekes over 14 dager, og er et mer skånsomt alternativ til bleking hos tannlegen, men du må beregne litt lenger tid før du ser resultater. Kontakt oss for en prat om hva som passer best for deg.

Ønsker du mer informasjon om tannbleking? Klikk her.

Airflow – et godt alternativ

Dersom du ønsker hvitere tenner, men ikke ønsker å bruke noen tusen kroner på det, kan tannrens med Airflow være et alternativ. En god rens, etterfulgt av Airflow bidrar til å fjerne belegg og vil få tennene dine til å se hvitere ut. Airflow er en del av tannrensen der saltvannsløsning sprayes på tennene dine for å fjerne overfladisk misfarging på en skånsom og effektiv måte.

Få hvitere tenner! Bestill time for tannbleking hos Eurodent i dag.

    Kontaktskjema    CAPTCHA