Tannbleking sammenligning

Tenner vil i det lange løp bli misfarget. Blant annet av kaffe, rødvin, sigaretter og annet som tærer på emaljen på tennene våre. Den gode nyheten er at det som oftest bare er det ytterste laget på tennene dine som påvirkes, og misfargingen kan fjernes med blekemiddel.

Hvorfor bør jeg gå til tannlegen når jeg skal bleke tennene

Det vanligste blekemiddelet til tenner er hydrogenperoksid. Om du får en sterk konsentrasjon av hydrogenperoksid på tannkjøttet, kan dette føre til skader. Ved å la en erfaren tannlege eller tannpleier utføre tannblekingen, vet du at tennene og tannkjøttet ditt er i trygge hender.

Tannblekemiddel som selges på nett eller i butikk inneholder mye lavere konsentrasjoner av det som faktisk bleker tennene dine, så du vil ikke kunne oppnå samme resultat hjemme. Om du velger å gå til tannlegen for å bleke tennene vil du få både hvitere tenner og effekten vil vare mye lenger.

Se mer: Tannbleking hos Eurodent

Hva om jeg ønsker å bleke tennene mine hjemme?

Mange tannleger tilbyr også tannbleking du kan bruke hjemme. Da får du støpt blekeskinner som beskytter tannkjøttet ditt. Tannbleking fra tannlege skal brukes over en lenger tid, og det vil ta lengre tid før du ser resultater, i forhold til hva du gjør hos tannlegen. Hjemmebleking innebærer at du må bruke skinnene 1 time på dagen, og 6-8 timer på natten i et par uker. Det er fordi tannlegen ikke har lov til å sende deg hjem med det sterke blekemiddelet som brukes når du er under oppsyn i tannlegestolen.

Få en vurdering av om tannbleking passer for dine tenner

Det er viktig å få undersøkt om tennene dine tåler bleking, eller om du for eksempel kan ha fyllinger med et materiale som ikke har effekt av blekemiddelet. Hvis du har problemer med ising i tennene, kan det gjøre vondt å legge på hydrogenperoksid. Det er dessuten alltid lurt å få renset tennene dine før en tannbleking for å unngå flekker som kan dannes av plakk og tannstein. En tannpleier eller tannlege vil hjelpe deg med det.

Kontakt Eurodent for tannbleking i dag

La vår tannpleier hjelpe deg med å få ditt hvite smil tilbake! Bestill time hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum.

Ring oss gjerne for en prat på forhånd. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA