Budapest om kvelden

Hvis du trenger å få fikset tennene dine og ikke har bestemt deg for hvor du skal på ferie, er en kombinasjon av storbyferie og tannbehandling i utlandet til meget lave priser, et perfekt valg. Budapest kan by på storslagen arkitektur, spa i verdensklasse, boulevarder som får Paris til å blekne, god mat, bra uteliv, og shopping til uslåelige priser.

Spar penger på tannbehandling

Prisene på tannbehandling hos Eurodent i Ungarn, ligger ofte under det halve av norske priser. Dette er penger spart som du kan bruke til å kose deg i en by som har utviklet seg enormt de siste årene når det gjelder å ivareta turister. En av våre pasienter sparte tre tusen kroner på å bleke tennene i Budapest, en sum som dekket oppholdet i en luksuriøs leilighet, alle restaurantbesøk, spa og flere severdigheter.

Mye å gjøre i Budapest

Budapest har nok å by på til at du kan komme tilbake mange ganger og få med deg nye opplevelser hver gang. Hvis du liker arkitektur og byer med historie, kan du vandre i timesvis. Om kvelden kan du reise opp til slottshøyden og se Budapest by night. Spesielt det flombelyste parlamentet er et storslagent syn når det er mørkt ute. Er du interessert i historie, går du aldri tom for muligheter til ny lærdom. Du kan seile på Seinen, gå på spa eller nyte et glass vin på en fortausrestaurant.

Eurodents tannleger i Budapest

Personalet hos Eurodent

Personalet i resepsjonen på klinikken vil mer enn gjerne bistå deg med å velge severdigheter. De kjenner Budapest ut og inn, og hjelper deg å orientere deg de første dagene. De bestiller transport dit du skal, og ordner alt du måtte ønske. Pasientene hos Eurodent bruker gjerne klinikken som base, også på dager hvor de ikke har tannlegetime. Her kan du komme innom når som helst og få råd og dele erfaringer med andre pasienter. Enten du vil snakke om tannbehandling eller hva som er fint å gjøre i Budapest.

Bestill første konsultasjon i dag

Det er ingenting å nøle med. Ring Eurodent for en prat om tannbehandling i utlandet og storbyferie i Budapest!

Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA