Utsikt over Budapest

Det er blitt stadig mer vanlig å reise utenlands for tannbehandling. Mange reiser til utlandet fordi prislappen på behandlingen de trenger blir for stor, andre ønsker å kombinere rimelig behandling med en ferietur og mange velger det for å spare penger.

Ungarn topper listen

Ungarn topper listen over land nordmenn reiser til for å få gjenvunnet god tannhelse, til priser det er mulig å leve med. Lønnsnivået i Ungarn er lavt, sammenlignet med det norske. Tannlegekontorene i Ungarn har ofte etablert egne tanntekniske laboratorier som styrker kostnadseffektiviteten. Et stort antall pasienter årlig, gir også muligheter for stordriftsfordeler som holder kostnadene til utstyr og investeringer nede. Disse faktorene kombinert, gjør det mulig å tilby tannbehandling til langt lavere priser enn i Norge.

Hvorfor så dyrt i Norge?

Det mest tidkrevende innen tannbehandling for pasienter med store behov, er å lage nye tenner av porselen. Med det norske lønnsnivået blir spesielt denne delen av tannbehandlingen dyr i Norge. Det krever mange arbeidstimer med nøyaktighet og presisjon ved hjelp av fine instrumenter for å få en tann, en bro, krone, eller protese perfekt tilpasset.

Derfor er det billigere å gå til tannlegen i Budapest

Oppsummert kan vi si at det er lavere lønnskostnader, lavere priser på tannteknikk og annet materiell og utstyr, lavere husleie og driftskostnader i Budapest enn i Norge.

Pasient får behandling hos Eurodent

Velg en aktør med erfaring

Prisene hos tannleger i Ungarn varierer lite. Det viktigste å tenke på når du skal velge aktør som tilbyr tannbehandling i utlandet, er å se etter en tannlege med gode referanser og som tilbyr garanti.

Vanlige spørsmål ved tannbehandling i utlandet

Får jeg hjelp hjemme i Norge hvis det oppstår komplikasjoner i tiden etter tannbehandlingen?

Når du velger tannbehandling hos Eurodents klinikk i Budapest, får du selvsagt oppfølging ved klinikkene våre i Norge. Vi har klinikker i både OsloBergen Trondheim og Alta.

Har tannlegen i Ungarn erfaring med omfattende tannbehandlinger?

Våre tannleger ved klinikken i Budapest, har lang utdanning og erfaring, og tilbyr like god behandling som du kan få i Norge. Kvaliteten på tannbehandlingen er akkurat like god, bare rimeligere.

Velg en Helfo-godkjent tannlege i utlandet

Hvis du har en tilstand som kan gi rett til refusjon fra HELFO, må du forsikre deg om at tannlegen du skal til er godkjent for Helfo-refusjon i Norge. Se også etter tilleggstjenester som tilbys. For eksempel vil Eurodent betale flybilletten din når du skal ha store tannbehandlinger. De har egen sjåfør som henter deg på flyplassen, og folk som hjelper deg med alt fra spa-billetter til drosjebestilling når du skal gjøre noe hyggelig utenom tannlegetimene.

Kontakt Eurodent i dag for timebestilling

Ring oss for en uforpliktende prat om din tannbehandling i utlandet, eller bestill konsultasjon hos Eurodent Oslo. Du finner oss i Akersgata 16, midt i Oslo Sentrum. Telefonnummer: 21 06 66 66.

    Kontaktskjema    CAPTCHA