Eurodent tannklinikker har over 100 dyktige og motiverte medarbeidere fra 21 ulike land som har behandlet tusenvis av fornøyde pasienter.

Vår visjon

Vår visjon er å gi deg god tannhelse til en overkommelig kostnad, samtidig som de høye kravene til kvalitet og garanti opprettholdes. Vi har alt av topp moderne utstyr, og en stab av tannleger og spesialister med solid utdannelse og erfaring som står klare til å ta i mot deg. 

Unik behandlingsfilosofi

Tannbehandling kan være dyrt, og økonomien kan ofte stå i veien for å gjenvinne smilet. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Eurodent har stordriftsfordeler og egne tannteknikere, som gir deg gunstige priser på de største behandlingene som porselenskroner, proteser og tannimplantat. Ingen andre tannleger i Norge gir deg forberedende behandling, norsk garanti og oppfølging hjemme når du velger tannbehandling i utlandet til sterkt redusert pris. Dette har gitt tusenvis av nordmenn muligheten til å gjenvinne god tannhelse.

Serviceteam som hjelper deg

Serviceteamet vårt hjelper deg med søknader til HELFO, ordner alt det praktiske når du velger tannbehandling i Budapest, er tilgjengelige for hjelp, og svarer på spørsmål du måtte ha.

Eurodent ordner alt

Vi arrangerer reisen din og tar hånd om deg og ditt følge ved ankomst i Budapest. Du får norsktalende koordinator som hjelper deg under hele oppholdet. Eurodent er den tryggeste veien til tannbehandling i utlandet. 

Over 80.000 fornøyde pasienter

Per i dag har vi behandlet mer enn 80.000 fornøyde, norske pasienter i Norge og Budapest. Vi tilbyr alt av tannbehandling, – fyllinger, broer, kroner, proteser, eller oral kirurgi. Nytt av året er at vi kan tilby Damon system tannregulering ved Eurodent i Oslo og Incognito og Invisalign tannregulering i Bergen.

Eurodents tannklinikker er i vekst

Eurodent ble grunnlagt av overtannlege Zsolt Murvai i Budapest i 2007, og fikk den gangen navnet ED Dental.

I mars 2009 ble vår første tannklinikk åpnet i Akersgaten i Oslo. I august 2010, fulgte Alta etter. I 2011 kom Ionut Eriksen inn i Eurodent som deleier og CEO. I 2013 fikk vi vårt eget tanntekniske laboratorium i Budapest, og i mars 2014 var det klart for åpning av tannklinikken i Bergen.

Utviklingen fortsetter

Eurodent investerer stadig i ny teknologi som skal gi deg den beste og mest moderne tannbehandlingen. Nye løsninger betyr ofte kostnadsbesparende løsninger, noe som kommer deg som pasient til gode. 

Du kan nå vårt sentralbord på sentralbordnummer 45268800eller sende oss en henvendelse gjennom kontaktskjemaet.