Vi hjelper de med behov for akutt tannbehandling

Etter utbruddet av koronaviruset (COVID-19) har Folkehelseinstituttet og Den Norske Tannlegeforening bedt om at det kun skal utføres akutte tannbehandlinger for å unngå videre smitte i befolkningen.

Vi i Eurodent ønsker å være med på dugnaden. Derfor står våre flinke tannleger på for å tilby akutthjelp til de som trenger det. Dette er en vanskelig tid for alle, men det betyr ikke at du skal ha vondt i tennene. Vi tar selvfølgelig alle forholdsregler for at både våre pasienter og ansatte skal være så trygg som mulig når de er på våre tannlegekontor. 

Oppretthold de gode rutinene!

De fleste av oss opplever nå en helt ny og utfordrende hverdag. Noen av oss jobber hjemmefra, noen er permitterte, mens andre opplever en arbeidshverdag med økt arbeidsmengde og stress. Da er det lett å glemme de gode rutinene vi hadde før utbruddet av COVID-19. 

At det kun tilbys akutte tannbehandlinger betyr at det nå er viktigere enn noen gang å ta vare på tannhelsen og forebygge tannproblemer. Vi har sagt det før, men det er såpass viktig at vi sier det gjerne én gang til: puss tennene minst to ganger om dagen og bruk tanntråd! Ta gjerne fluortilskudd i form av tabletter eller skyllevann.

Ta vare på både tenner og kropp

Det kan være lett å spise litt ekstra godteri og usunn mat når man er inne hele dagen. Men husk at mye sukker, brus og usunn mat er dårlig for både helsa og tennene. Drikk mye vann, spis grønnsaker og husk å bevege kroppen.

Ta vare på de rundt deg

Dette er tiden for å vise omsorg for de rundt deg. Sørg gjerne for at de gode rutinene for tannstell opprettholdes for resten av familien også. Ta gjerne en telefon til et eldre familiemedlem og sjekk om de får den oppfølgingen som de trenger for å ta vare på tenner eller gebiss.

Les mer om tannhelse for eldre

Gjør tannpussen til en konkurranse

Barna har også fått en ny og rar hverdag. De har mye tid som skal fylles med aktiviteter nå som skoler og barnehager er stengt. Hva med å gjøre tannpussen til en lek eller konkurranse? 

Les mer: Puss, puss så får du en suss – Barn og tannhelse

Har du behov for akutt tannlegetime?

Klinikken vår er fortsatt åpen fra 09 til 17 for de med behov for akutt tannlegetime. Husk å ta anbefalte forholdsregler før du kommer! Vår telefon er åpen fra 09 til 18 – ring vårt sentralbord på telefon 45 26 88 00.

Lurer du på noe? Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema!

    Kontaktskjema    CAPTCHA